Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Er zijn 3 artikelen gevonden die voldoen aan uw selectie

Te veel resultaten? Verfijn uw resultaten door meerdere trefwoorden te combineren

Interne Jobcoach

Bij de regeling ‘Interne Jobcoach’ bepaalt de werkgever of hij jobcoaching in eigen beheer uitvoert of uitbesteedt aan een externe jobcoachorganisatie of kiest voor een combinatie van beide mogelijkheden. Met toestemming van het ministerie van SZW biedt UWV in een pilot werkgevers de mogelijkheid ook in 2013 van de regeling gebruik te maken.

Taskforce Wajong werkt!

Ons doel is om in 2013 en 2014 steeds meer Wajongers aan het werk te helpen. We streven naar minimaal 6.500 plaatsingen in 2013, oplopend tot 10.000 plaatsingen in 2015. Om dit te ondersteunen, is een taskforce Wajong aan de slag gegaan onder de projectnaam ‘Wajong werkt!’.

Onderzoek interne jobcoach

Het ‘Onderzoek Interne Jobcoach’ liep tot eind 2012. Het ministerie van SZW en UWV willen dit onderzoek met een jaar verlengen. Het ministerie is inmiddels bezig met de voorbereiding van een structurele (juridische) inbedding van de interne jobcoach.