Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Er zijn 30 artikelen gevonden die voldoen aan uw selectie

Te veel resultaten? Verfijn uw resultaten door meerdere trefwoorden te combineren

Meer gebruikersgemak op werk.nl

Eind juli 2013 is een groot aantal functionaliteiten op werk.nl geïmplementeerd om het gebruikersgemak voor bezoekers te verhogen. Hierbij hebben we diverse verbeteringen doorgevoerd, waaronder ook punten die uit een FNV onderzoek naar voren zijn gekomen.

Hulp bij gewennen aan digitale dienstverlening

Bij de ontwikkeling van digitale dienstverlening hebben we oog voor mensen voor wie het moeilijk is om met computers om te gaan. Vanaf 15 november wordt deze dienstverlening verder uitgebreid, we nemen daarvoor 1 jaar lang 130 trainees aan.

Uitbreiding standaardsoftware

Een tweede speerpunt in 2013 in ons ICT-beleid is het terugdringen van maatwerkvoorzieningen en het bevorderen van het gebruik van standaard software.

Versterken samenwerking met externe organisaties

Een vijfde speerpunt in 2013 in ons ICT-beleid is het versterken van de samenwerking met externe organisaties.

Opbouw en ontwikkeling digitale dienstverlening

De komende jaren voeren we stapsgewijze digitale dienstverlening in. Voor het monitoren van de opbouw en ontwikkeling van de digitale dienstverlening gebruiken wij de in de volgende grafiekopgenomen kerncijfers.

Opbouw en ontwikkeling digitale dienstverlening in 2013

De komende jaren voeren we stapsgewijze digitale dienstverlening in. Voor het monitoren van de opbouw en ontwikkeling van de digitale dienstverlening gebruiken wij de in de tabel opgenomen kerncijfers.

"De sollicitatiegame van UWV werkt echt!"

Interview met Henriëtte Grunewald (25) over Expeditie Work, het sollicitatiegame dat UWV speciaal voor jongeren ontwikkelde.

"Door computertraining kan ik beter solliciteren"

Interview met Ab van Blanken (46) over hoe hij met hulp van UWV leerde om te gaan met computers en met digitale dienstverlening.

Digitaal rechercheren

UWV neemt deel aan het IRN-project (Internet Recherche & Onderzoek Netwerk), waarin gebruik wordt gebruik van de nieuwste zoektechnologie om het internet te scannen op interessante en relevante risico’s.

Verplicht gebruik Werkmap

UWV stimuleert het gebruik van de Werkmap voor alle WW'ers. 74 procent van de WW’ers maakt er inmiddels gebruik van.