Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Gebruik Werkmap

Als gevolg van de bezuinigingen stapt UWV versneld over op digitale dienstverlening. Iedereen die zich bij UWV inschrijft als werkzoekende krijgt een persoonlijke, met DigiD beveiligde Werkmap op werk.nl. UWV stimuleert het gebruik van de Werkmap voor alle WW’ers. 63% van de WW’ers bezoekt de Werkmap regelmatig, samen doen zij dat circa 2 miljoen keer per maand. 83% heeft minimaal 1 keer gebruikgemaakt van de Werkmap.

De Werkmap biedt werkzoekenden de mogelijkheid om snel en gemakkelijk contact te onderhouden met een werkcoach. Werkzoekenden moeten zich verantwoorden over sollicitaties. We willen dat ze dat zo spoedig mogelijk via de Werkmap doen. In de Werkmap staan de resultaten van sollicitatieactiviteiten overzichtelijk bij elkaar, zodat de werkzoekende zijn werkcoach eenvoudig kan informeren. Documenten, bijvoorbeeld een persoonlijk cv, kunnen met de werkcoach worden gedeeld. Daarnaast kan de werkzoekende via de Werkmap op elk moment van de dag contact leggen met een werkcoach. De werkcoach kan op zijn beurt via de Werkmap de sollicitatieactiviteiten van de klant controleren.

Pagina opgeslagen in Mijn UWV verslag Voeg deze pagina toe Mijn UWV verslag

Opties: print e-mailen

"Door computertraining kan ik beter solliciteren"

"Door computertraining kan ik beter solliciteren"

Interview met Ab van Blanken (46) over hoe hij met hulp van UWV leerde om te gaan met computers en met digitale dienstverlening.

Lees verder