Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Aantrekken verzekeringsartsen

We zijn genoodzaakt medewerkers boventallig te verklaren, maar hebben tegelijkertijd voor specialistische functies nieuwe medewerkers nodig. De komende jaren gaan er veel verzekeringsartsen met pensioen, terwijl die schaars zijn op de arbeidsmarkt.

We waren in 2012 net als in 2011 succesvol in het werven van bedrijfsartsen, basisartsen die zich willen specialiseren tot verzekeringsarts (AIOS) en basisartsen die tijdelijk bij ons werken (ANIOS). In 2012 hebben we 37 fte nieuwe artsen aangenomen met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. De uitstroom van artsen over deze periode bedroeg 12 fte, waarvan 8,5 fte artsen met (pre)pensioen zijn gegaan. Het aantal artsen in opleiding tot verzekeringsarts is in 2012 verder gestegen. In totaal zijn er nu ruim 120 artsen in opleiding die de komende jaren hun specialisatie tot verzekeringsartsen afronden.

Pagina opgeslagen in Mijn UWV verslag Voeg deze pagina toe Mijn UWV verslag

Opties: print e-mailen