Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Project Impuls Regionale Samenwerking Zorg

Per 1 juli 2012 is het project Impuls Regionale Samenwerking Zorg succesvol afgesloten. In dit project hebben diverse partijen intensief samengewerkt om een extra impuls te geven aan de regionale samenwerking in de zorg. Dit gebeurde met ondersteuning van de ministeries van SZW en VWS. RegioPlus (16 regionale werkgeversverbanden), gemeenten, Calibris (het Kenniscentrum voor leren in de praktijk in deze sector), scholingsinfrastructuur en UWV werkten samen in 30 Servicepunten Zorg en Welzijn. Werkgevers kunnen hier terecht voor vragen op het gebied van personeel en ondersteuning in de zorg en welzijn.

Sinds 2010 bezochten 36.000 werkzoekenden de Servicepunten Zorg en Welzijn. Er werden 25.000 adviesgesprekkengevoerd over opleidingen, functies en vacatures. In totaal hebben 3.000 bij UWV ingeschreven werkzoekenden werk gevonden in de zorg en zijn 2.500 werkzoekenden geplaatst op leer- en stageplaatsen. Na de beëindiging van het project is de samenwerking tussen partijen in de regio’s voortgezet.

Pagina opgeslagen in Mijn UWV verslag Voeg deze pagina toe Mijn UWV verslag

Opties: print e-mailen