Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

UIL Awards

UWV reikt jaarlijks UIL Awards uit aan leveranciers die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de doelstellingen besparen, innovatie en maatschappelijk ondernemen. UIL staat voor 'UWV's meest Innovatieve Leveranciers', de UIL symboliseert ook de wijsheid die UWV van zijn leveranciers verwacht.

Tijdens de Leveranciersdag 2012 heeft UWV 5 UIL Awards uitgereikt aan bedrijven die zich het afgelopen jaar in hun dienstverlening op een bijzondere manier hebben onderscheiden. Dit jaar stond de Leveranciersdag in het teken van social return, denken in kansen en opbrengsten. UWV vindt het belangrijk dat mensen met een grote(re) afstand tot de arbeidsmarkt relevante werkervaring kunnen opdoen en verwacht van leveranciers dat ook zij hier een bijdrage aan leveren.

De overall award is uitgereikt aan managementadviestbureau Accenture en re-integratiebedrijf USG Restart. Beide bedrijven dragen bij aan het Wajong-initiatief van MVO Nederland en Ahold om, in samenwerking met UWV, bij elke Albert Heijn supermarkt minimaal 1 Wajonger aan het werk te helpen. Analyse van dit proces moet het mogelijk maken om in dit in de toekomst ook bij andere bedrijven te doen.

ICT-dienstverlener Capgemini kreeg de UIL Award in de categorie Innovatie, vanwege de sterke impuls die het bedrijf heeft gegeven aan papierloos vergaderen door de introductie van iBabs, een applicatie die vergaderen met iPads eenvoudiger maakt. Architecten- en bouwbureau Coors BV kreeg de UIL Award in de categorie Maatschappelijk ondernemen omdat deze organisatie zich als leerbedrijf actief opstelt om stagiaires en herintreders in te zetten. Ook stelt Coors hbo-studenten in de gelegenheid om afstudeeropdrachten te vervullen. Netwerkorganisatie K&E tenslotte ontving de UIL Award in de categorie Waarde. K&E slaagde erin om heel snel een volledig team verzekeringsartsen en arbeidsdeskundigen te leveren dat per week 25 WIA-dossiers kon afhandelen.

Pagina opgeslagen in Mijn UWV verslag Voeg deze pagina toe Mijn UWV verslag

Opties: print e-mailen