Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Resultaten IRO in 2013

Bij een Individuele Re-integratie Overeenkomst (IRO) stippelt de klant zelf zijn route naar werk uit. Hij kiest uit een groot aanbod van door UWV gecontracteerde IRO-bedrijven zelf het re-integratiebedrijf dat het beste bij hem past en stelt samen met dat bedrijf een plan op. In de eerste 8 maanden van 2013 zijn 4.838 klanten met een arbeidsongeschiktheidsuitkering begonnen met een IRO-traject.

In totaal rondden 5.121 klanten hun IRO-traject af (561 werklozen en 4.560 klanten met een arbeidsongeschiktheidsuitkering). Voor 1.617 klanten eindigde het IRO-traject met een plaatsing in een dienstbetrekking. Het ging hier om 187 werkloze klanten en 1.430 klanten met een arbeidsongeschiktheidsuitkering. Bij 423 klanten ging het om een duurzame plaatsing, in een dienstverband van 12 maanden of langer (23 werkloze klanten en 430 klanten met een arbeidsongeschiktheidsuitkering). 

Pagina opgeslagen in Mijn UWV verslag Voeg deze pagina toe Mijn UWV verslag

Opties: print e-mailen