Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Servicepunt Kunst & Cultuur

In de sector Kunst & Cultuur zijn na de recente grote reorganisaties veel mensen werkloos geworden. UWV heeft in samenwerking met de Federatie Werkgeversverenigingen in de Cultuur en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap een aantal Servicepunten Kunst & Cultuur opgericht. Deze servicepunten zijn vanaf eind mei 2013 operationeel. Doel is om mensen die in de sector werkzaam waren en werkloos zijn geworden, te helpen bij het vinden van nieuw werk. UWV probeert mensen die onder de doelgroep vallen, op te sporen met behulp van bestandsvergelijkingen.

Tot en met augustus zijn op deze manier 428 klanten in beeld gebracht. 164 van hen hebben de voorlichtingsbijeenkomsten bezocht, waarna 93% heeft aangegeven gebruik te willen maken van de begeleiding vanuit het Servicepunt Kunst & Cultuur. Het project loopt in ieder geval door tot eind 2013.

 

Pagina opgeslagen in Mijn UWV verslag Voeg deze pagina toe Mijn UWV verslag

Opties: print e-mailen