Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Uitleg?

Hoe werkt deze website 
Op deze pagina’s vindt u verantwoordingsinformatie van UWV over het jaar 2012. Deze informatie wordt op een andere manier aangeboden dan u op veel websites gewend bent.  

We hebben de informatie voor u in artikelen opgedeeld. Aan elk artikel zijn trefwoorden gekoppeld, die u in het linkermenu vindt. Door aan de linkerzijde op een trefwoord te klikken, zoekt u in alle aanwezige teksten. Daarmee verfijnt u zelf uw zoekresultaten. Na iedere klik blijven alleen de artikelen over die overeenkomen met de trefwoorden die u hebt aangeklikt. Zo kunt u snel, vanuit verschillende invalshoeken, de informatie vinden waar u naar op zoek bent. 

Voorbeeld:
Stel u wilt meer weten over de initiatieven om de kansen van Wajongers op de arbeidsmarkt te vergoten. Een eerste selectie die u kunt maken is dan 'Werkgevers' (zie figuur 1).


Vervolgens selecteert u 'Aan het werk helpen' (zie figuur 2). Nu blijven in de lijst met zoekresultaten de artikelen uit het jaarverslag over die niet alleen betrekking hebben op 'Werkgevers' maar bovendien ook gaan over 'Aan het werk helpen'. Er zijn 8 artikelen die aan beide zoekcriteria voldoen.


Wanneer u vervolgens klikt op het trefwoord  'Wajong' verschijnt het volledige artikel; Dienstverlening aan Wajong-werkgevers (zie figuur 3). Onderaan het artikel ziet u de functie: 'Voeg deze pagina toe aan Mijn UWV verslag'. Hiermee kunt u artikelen die u interessant vindt bij elkaar bewaren. 


Boven de pagina ziet u het zoekpad dat u hebt gevolgd om bij deze informatie uit te komen. U kunt echter in iedere willekeurige volgorde trefwoorden aanklikken om bij dezelfde paragraaf uit te komen. Tijdens het zoeken kunt u bovendien bepaalde selecties weer ongedaan maken, door het onderwerp te verwijderen in het zoekpad bovenaan de pagina. Daarna kunt u vervolgens op andere trefwoorden verder verfijnen.